به مناسبت روز جهانی غذا (( حق داشتن غذا برای زندگی بهتر ))
شعار امسال روز جهانی غذا: "حق داشتن غذا برای زندگی بهتر"
با توجه به گرامیداشت روز جهانی غذا و نظر به اینکه قوت قالب آحاد جامعه در کشور ، نان می باشد و از آنجائیکه گسترش برنامه نان کامل یکی از اولویت های اساسی وزارت بهداشت می باشد که می تواند به مقابله با کمبود ریز مغذی ها بپردازد و نیز برای پیشگیری از بیماری های غیر واگیر دار مانند بیماریهای دیابت، بیماریهای قلبی-عروقی، چاقی، بیماریهای گوارشی، مشکلات متابولیکی و برخی از سرطانها بسیار کمک کننده خواهد بود، لذا برنامه های گرامیداشت این روز با تاکید بر آموزش فوائد مصرف نان کامل است. نان کامل از آردی تهیه می شود که هر سه بخش دانه گندم )سبوس، جوانه ، آندوسپرم) در آن حفظ می شود و چنین نانی از پروتئین، کلسیم، آهن و ویتامین بالایی برخوردار بوده و قادر است بخش بسیاری از نیازهای جامعه به مواد مغذی را تأمین کند. همچنین نان کامل از منابع اصلی تأمین فیبر است که وجود آن در تضمین کارکرد طبیعی دستگاه گوارش انسان ضروری است.
نظر دهید