معرفی واحد تغذیه

مسئول واحد :

خانم محمدپور: کارشناس ارشد تغذیه، مشاور تغذیه و رژیم شناس بالینی

زیرمجموعه واحد و شرح وظایف:

  • حوزه مشاوره تغذیه و رژیم درمانی

-مشاوره تغذیه بیماران بستری بنا به درخواست پزشک معالج

- مشاوره تغذیه مراجعین سرپایی به کلینیک تخصصی  بیمارستان

  • حوزه مدیرت خدمات غذایی

- نظارت بر فرآیند تهیه ، دریافت و خرید مواد غذایی ، آماده سازی و انتقال مواد غذایی خام یا فرآوری شده ، آماده سازی محلول گاواژ ، طبخ ، نحوه نگهداری غذای آماده یا غذاهای باقیمانده
- نظارت بر روند توزیع غذا و میان وعده ها

-همکاری و هماهنگی با مسئول بهداشت محیط بیمارستان برای نظارت بر وضعیت بهداشت و سلامت کارکنان بخش تغذیه

سایر وظایف:

- تهیه و تدوین برنامه عملیاتی بخش تغذیه در راستای برنامه استراتژیک بیمارستان

 اجرای دستورالعمل ها ، آیین ها و بخشنامه های مرتبط در سطح بیمارستان -

  تعامل نزدیک با کارشناس تغذیه معاونت درمان مربوطه جهت برنامه ریزی مرتبط

-تهیه و تنظیم بروشورها ی آموزشی  تغذیه در بیماریها برای بیماران بستری و همراهان

- شرکت در دوره های آموزش مداوم مرتبط تغذیه بالینی جهت به روز کردن دانش و مهارت مورد نیاز

- برگزاری کلاس هاس ها و دوره های آموزشی تغذیه برای پرستاران و پزشکان با هماهنگی کارشناس تغذیه معاونت درمان

آخرین بروز رسانی : 1400/12/17