معرفی واحد تغذیه
مسئول واحد :
خانم محمدپور: کارشناس ارشد تغذیه، مشاور تغذیه و رژیم شناس بالینی
زیرمجموعه واحد و شرح وظایف:
-مشاوره تغذیه بیماران بستری بنا به درخواست پزشک معالج
- مشاوره تغذیه مراجعین سرپایی به کلینیک تخصصی بیمارستان
- نظارت بر فرآیند تهیه ، دریافت و خرید مواد غذایی ، آماده سازی و انتقال مواد غذایی خام یا فرآوری شده ، آماده سازی محلول گاواژ ، طبخ ، نحوه نگهداری غذای آماده یا غذاهای باقیمانده
- نظارت بر روند توزیع غذا و میان وعده ها
-همکاری و هماهنگی با مسئول بهداشت محیط بیمارستان برای نظارت بر وضعیت بهداشت و سلامت کارکنان بخش تغذیه
سایر وظایف:
- تهیه و تدوین برنامه عملیاتی بخش تغذیه در راستای برنامه استراتژیک بیمارستان
اجرای دستورالعمل ها ، آیین ها و بخشنامه های مرتبط در سطح بیمارستان -
تعامل نزدیک با کارشناس تغذیه معاونت درمان مربوطه جهت برنامه ریزی مرتبط –
-تهیه و تنظیم بروشورها ی آموزشی تغذیه در بیماریها برای بیماران بستری و همراهان
- شرکت در دوره های آموزش مداوم مرتبط تغذیه بالینی جهت به روز کردن دانش و مهارت مورد نیاز
- برگزاری کلاس هاس ها و دوره های آموزشی تغذیه برای پرستاران و پزشکان با هماهنگی کارشناس تغذیه معاونت درمان